iCademi

Nettkurs til ditt LMS

Om oss

Alle virksomheter går for tiden gjennom endringer med tilhørende behov for ny kompetanse hos sine medarbeidere. Tradisjonell kompetanseheving tar mye tid og krever store investeringer.

I iCademi kan alle dine ansatte ta alle de kurs de ønsker eller bedriften måtte ønske, til en fast lav pris per måned. Alle nettkurs i iCademi kan importeres i deres LMS og kan tilpasses etter behov.

Vi produserer stadig nye nettkurs i ulike fagområder basert på tilbakemeldinger fra våre kunder og dere kan gjerne komme med ønsker.

Dere kan få en egen versjon av iCademi med de kurs dere ønsker, og i tillegg kan vi hjelpe dere å utvikle egne kurs. Vi har også en unik teknologi for oversettelser om dere er et internasjonalt selskap.

iCademi er utviklet av Cimple sammen med anerkjente fagmiljøer for å kunne tilby moderne, nyttige og forretningskritiske nettkurs til dere.

PRINCE2 Foundation

Fast pris per måned for alle ansatte

Forutsigbare lave kostnader. Ingen investeringer, kun en lav månedsleie. Null risiko.

Nettkurs klar til bruk i ditt LMS

Kursene er klar til å importeres i din LMS, eller kan kursene kjøres i iCademi portalen. i iCademi portalen kan du også lage egne nettkurs, vi viser dere hvordan.

Ledende fagmiljøer

Alle våre kurs er utviklet av anerkjente og ledende fagmiljøer. Nettkursene er fundamentert på standarder og god praksis.

Ta kontakt for en uforpliktende prat.